B-III

B-III jest ostrzem wypukłym o standardowej podziałce 3/4” (19mm), które w sposób agresywny przecina miękkie produkty, nie wytwarzając pyłu i nie pozostawiając poszarpanych krawędzi. Jest bardzo efektywne w cięciu materiałów takich jak włókna, produkty nietkane lub pianki, w przypadku których standardowe ostrza mogłyby rozedrzeć lub poszarpać produkt poddawany cięciu. B-III pozostaje ostre przez dłuższy okres czasu dzięki standardowo hartowanemu ostrzu. Zalety tego ostrza to mniejsze pylenie, doskonałe właściwości penetrujące oraz zwiększoną wydajność (w szczególności w przypadku cięcia mięsa bez kości).

Zastosowania:

  • Produkty mięsne bez kości (Kości usunięte)
  • Drób
  • Produkty piankowe
  • Tkaniny
  • Włókna
  • Materiały nietkane

Dostępne są następujące opcje.

Przy zamówieniach niestandardowych, mogą być ustalone ilości minimalne.

  • Dostępna również podziałka 1/4” (6,35mm)
  • Dostępne z lub bez utwardzanego ostrza
  • Stal nierdzewna
  • Dostępne w postaci formatek i rolek
  • Ostrza tłokowe z nitami i/lub otworami

rozmiary standardowe. Inne rozmiary dostępne na specjalne zamówienie. Prosimy o kontakt z Działem Handlowym.

Standard "016" "018" "020" "022" "0236" "025" "028" "032" "035"  
1/4" 6,35mm
3/8" 10mm
7/16" 11mm
1/2" X X 12,7mm
5/8" X X 15mm
3/4" 19mm
1" 25mm
1-1/4" 30mm
1-1/2" X 38mm
  0,4mm 0,45mm 0,5mm 0,56mm 0,6mm 0,65mm 0,7mm 0,8mm 0,89mm

    Wypełnij formularz, aby nasz specjalista się z Tobą skontaktował.
    Opisz specyfikację noża:

    Długość:

    Szerokość:

    Grubość:

    Uwagi (opcjonalnie):

    E-mail:

    Telefon:

    Please prove you are human by selecting the star.