Nóż wąski

Krawędź tnąca Wąskiego Noża stanowi uniwersalne ostrze zaprojektowane do cięcia różnego rodzaju miękkich produktów. Jego ostra i odporna krawędź umożliwia dokładne i gładkie wykończenie, jednocześnie zapewniając wydłużoną retencję krawędzi, gdy wykorzystywany jest z odpowiednio dopasowanymi kółkami ostrzącymi. Najbardziej standardowym Nożem w tej gamie produktowej są noże podwójnie ostrzone wykonane ze stali węglowej. Zastosowania: Miękka pianka Guma Opakowania Tkaniny Materiały izolacyjne Warzywa Ser Produkty mięsne bez kości Dostępne są następujące opcje. Przy zamówieniach niestandardowych, mogą być ustalone ilości minimalne. Jedno lub dwustronnie ostrzona krawędź Jedno lub dwustronnie ostrzone Możliwość zgrzania skrętnie – 180° (dla noży dwustronnie ostrzonych) Odporne ostrze Stal nierdzewna Dostępne w postaci formatek oraz rolek